Buna ziua sau Buna seara ....GaGa va provoaca la un test de aptitudini...Dorinell il asteapta de mult:)))).Sa incepem:
Testul pe care l-am facut eu, consider ca nu este unul imposibil dar nici usor...
Drept urmare testul urmator se va baza pe niste intrebari care au ca scop sa ma informeze pe mine cam cat de pasionati si interesati sunteti voi de acest joc.
Daca intr-adevar sunteti jucatori dedicati, fideli acestui joc asa cum multi dintre voi pretindeti ca sunteti. Drept urmare voi testa aptitudinile voastre, cultura voastra de gameri. Si in functie de raspunsurile pe care am sa le primesc. Nu vreau ca raspunsurile voastre sa fie postate pe forum. Drept urmare nu vreau sa va inspirati unul de la altul. Si nu vreau sa intrati pe google si cautati raspunsurile pentru ca nu o sa le gasiti va asigur.
Dupa ce terminati testul vreau sa-mi trimiteti un e-mail cu raspunsul la fiecare intrebare si cu nick name-ul vostru. E-mailul meu este urmatorul:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Testul este valabil pentru toti playerii care vor sa isi verifice cunostiintele despre counter-strike.
Acum incep intrebarile sa incercati sa le cititi cu atentie si sa raspundeti la ele concret si sincer fara nici un fel de sursa de inspiratie !
1. Care este dezvoltatorul jocului ?
2. Care este anul si data exacta a aparitiei jocului Counter-Strike?
3. Care sunt cerintele minime de functionare a jocului?
4. Ce motor grafic foloseste jocul ?
5. Care este derivatul jocului Counter-Strike?
6. Care sunt jocurile din care a fost inspirat jocul?
7. Care sunt cele trei clanuri recunoscute international pentru performantele lor deosebite din istoria jocului Counter-Strike?
8.Cate versiuni, moduri de Counter-Strike exista si care sunt acelea?
9.Care este prima liga profesionista aparuta si recunoscuta international ?
10. In ce an au aparut codurile si dupa cat timp au aparut anti-codurile?
11.Care arma din jocul Counter-Strike are ce-a mai mare precizie,acuratete,eficacitate si permite focuri de arma automatice?
12.Cam aproximativ cati jucatori joaca Counter-Strike in lumea intreaga?
13.In ce an s-a infiintat Liga Gamerilor Profesionisti din Romania (P.G.L.)
14. Care a fost primul clan din PGL care a reusit sa castige primul sezon din PGL?
15. Ultima intrebare este un fel de mini eseu. Incercati sa-mi spune-ti in ce consta un jucator profesionist de Counter-Strike. Vreau cel putin 5 criterii pe care se bazeaza un jucator profesionist.
Raspunsurile o sa vi le dau peste 3 zile o sa vi le postez ... Sper sa imi raspundeti macar 2 la aceste intrebari dati-va si voi putin silinta. MULTA BAFTA !!!