[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Serii anime Dragon Ball Datorită popularităţii seriei manga Dragon Ball, seria a fost adaptată în trei serii de televiziune de către Toei Animation. Prima, denumită simplu Dragon Ball, a avut premiera în Japonia pe postul Fuji Television la 26 Februarie, 1986 fiind difuzată până pe 12 Aprilie, 1989.[3][15] Conţinând 153 episoade, acoperă primele 16 volume din cele 42 volume ale seriei manga.[15] Societatea Română de Televiziune a cumpărat licenţa seriei anime, aceasta fiind dublată în limba română şi difuzată la sfârşitul anilor 90 pe postul TVR2.[necesită citare] Dragon Ball Z Odată cu sfârşitul Dragon Ball, Toei Animation a lansat rapid o a doua serie, Dragon Ball Z Doragon Bōru Zetto?, abreviată DBZ). Povestea începe de unde s-a încheiat prima serie, Dragon Ball Z fiind adaptată după ultimele douăzeci şi şase volume ale seriei manga. A avut premiera în Japonia pe postul Fuji Television pe 26 Aprilie, 1989, preluând ora de difuzare a predecesorului său, fiind difuzate 291 episoade până la finalul seriei pe 31 Ianuarie, 1996.[3][16] Ca şi în cazul primei serii anime, SRTV a cumpărat licenţa DBZ. O parte din serie a fost dublată, iar episoadele au fost împărţite în două părţi a câte 15 minute. Seria s-a încheiat prematur după doar 113 episoade. [necesită citare] Dragon Ball GT Produsă de către Toei Animation, Dragon Ball GT (GT Doragon Bōru Jī Tī?, G(rand) T(our)[3]) a avut premiera pe postul Fuji TV pe 2 Februarie, 1996, fiind difuzată până pe 19 Noiembrie, 1997.[17] Spre deosebire de primele două serii, nu s-a bazat pe seria manga originală Dragon Ball.[18] Deoarece nu a fost capabilă să păstreze "magia" primelor două serii, a avut doar 64 episoade.[3]
Ultima editare efectuata de catre DQR1N3L in Sam Mai 15, 2010 1:28 pm, editata de 5 ori
~thereau~ Membru Activ
Numarul mesajelor : 750 Data nasterii : 25/04/1992 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 32 Localizare : Pascani/Iasi
Subiect: Re: Dragon Ball +Z +GT Sam Mai 15, 2010 9:28 am
Super,mi-ai adus aminte de cel mai tare desene pe care l-am vazut cand eram mic!!! Ms,ms,ms....
DQR1N3L Membru Activ
Numarul mesajelor : 306 Data nasterii : 10/08/1988 Data de inscriere : 01/12/2009 Varsta : 36 Localizare : Tecuci/Galati
Subiect: Re: Dragon Ball +Z +GT Sam Mai 15, 2010 10:15 am
crima si pedeapsa au aparut multe falsuri dupa DBZ dar Originalul ramane mereu cel mai bun nu ma interesa nimic cand ma uitam la desene