Numarul mesajelor : 715 Data nasterii : 09/12/1994 Data de inscriere : 21/07/2009 Varsta : 29 Localizare : Undeva pe planeta albastra
Subiect: WarmUp Round Sam Feb 19, 2011 4:22 am
Descriere: Plugin care face un timp de încălzire apoi dă un restart automat Nume: WarmUp Round Versiune: Nu știu m-am uitat pe site , dar e în engleză și nu am găsit numărul versiunii Descarcare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Instalare1. Automata: - Extrageti arhiva in folderul amxmodx din "/cstrike/addons/" - Deschideti plugins.ini din "/cstrike/addons/amxmodx/configs" si adaugati la final linia:
Cod:
warmup.amxx
2. Manuala: - Extrageti arhiva undeva in calculatorul vostru. Vor rezulta 2 foldere, in fiecare aflandu-se cate un fisier. - Copiati fisierul warmup.amxx in "/cstrike/addons/amxmodx/plugins/" - Deschideti plugins.ini din "/cstrike/addons/amdmodx/configs/" si adaugati linia:
Cod:
warmup.amxx
* Optional, doar daca doriti sa modificati si sa compilati pluginul, copiati fisierul warmup.sma in "/cstrike/addons/amdmox/scripting".
Utilizare & Configurare Cvars: warmup (1|0, default:1) - on, off warmup_time (time in seconds, default:40) - Aici setați durata rundei de încălzire warmup_message (1|0, default:1) - Mesaj , când se spawnează pleyerii , că a început runda de încălzire ( cred ) warmup_message_timer (1|0, default:0) - Setați ON/OFF dacă doriți să vedeți câte secunde mai sunt din rundă warmup_mode (1|0, default:0) - Controlați dacă pleyerii pot folosi doar cuțitul în runda de încălzire warmup_respawn (1|0, default:0) - Setați dacă pleyerul este spawnat din nou dacă moare warmup_respawn_time (time, default:0.2) - Setați => 0.2 warmup_armoury_invis (1|0, default:0) - Ascundeți arsenalul pleyerului , util dacă ați setat doar cuțite warmup_armoury_pick (1|0, default:1) - Permite jucatorilor să ridice armele de jos ( cred ) warmup_weapon_drop (1|0, default:1) - Permite jucatorilor să arunce arma warmup_weapon_pick (1|0, default:1) - Permite jucatorilor să ridice de jos alte arme ( nu aruncate de ei ) warmup_weapons - Arme care sunt date pleyerilor dacă nu ați ales numai cuțitele warmup_ammo - Muniție care este dată pleyerilor dacă nu ați ales numai cuțitele