Vlade' <3 Membru Activ
Numarul mesajelor : 715 Data nasterii : 09/12/1994 Data de inscriere : 21/07/2009 Varsta : 29 Localizare : Undeva pe planeta albastra
| Subiect: [RELEASE]Anti-flood pentru HP Dum Noi 27, 2011 5:23 am | |
| Dupa cum scrie si in titul am sa va arat cum sa va aparati site-urile(home page-urile) de flood.
Nu am incercat metoda asta, si va spun ca nu raspund de stricaciuni deoarece nu nsunteti obligati sa folositi aceasta metoda. Tutorialul a fost gasit de mine pe Inforge.
1) Creeaza un file numit flood.php si pune-o in ''radacina'' home page-ului tau (xampp/htdocs) sau unde ai config.php si index.php Deschideti fisierul cu notpad++ si introduceti asta:
- Cod:
-
<?PHP
IF (!ISSET($_SESSION)) { SESSION_START(); } // protectie anti flood IF($_SESSION['last_session_request'] > TIME() - 2){ // cine va fi descoperit ca a floodat va fi trimis la flood.html HEADER("location: /flood.html"); EXIT; } $_SESSION['last_session_request'] = TIME();
?>
<?PHP
2) Introduceti in fiecare pagina din home-page(daca vreti sa fie activ anti flood pe toate paginile home-page-ului) aceasta comanda: - Cod:
-
<?PHP require_once "flood.php" ?>
(deschideti fiecare fisier din fiecare pagina cu notpad++ si adaugati codul de mai sus)
3) Sau daca aveti deja alte scripturi in php, adaugati asta:
- Cod:
-
require_once "flood.php"
4) De aceasta data creati un file numit flood.html si acesta vine pus in xampp/htdocs sau unde aveti config.php si index.php si introduceti asta in file:
- Cod:
-
<html> <head> <title>Nu flooda</title> </head> <body> <font type="verdana" size="5" color="red" > NON FLODDARE <br /> </font> <font type="arial" size="5" color="green" > A fost detectata o activitate suspecta. Pentru binele tau, <br /> compoartate bine ! </font> </body> </html> Acesta se poate modifica dupa cum doriti dar doar textele!
Gata! Ati terminat. Acest tutorial a fost luat de mine de pe Inforge si a fost tradus doar in unele parti unde vedeti scris in romana :d
Sper sa va mearga si sa auzim numai de bine, astept pareri si critici(in limita bunului simt) Nu uitati! Un + la reputatie nu strica daca vam ajutat :-BD
Autorul este: CommandeR | |
|